Recent Posts

Gjurma digjitale që zbuluan shkencëtarët në hapësirë

Harta komplekse në tri dimensione që realizoi sateliti Gaia, i publikuar javën e kaluar pasi kapi 1 700 milionë yje të Udhës së Qumështit, po analizohet nga astronomët që kanë zbuluar imazhe kurioze të hapsirës.               “Këto të dhëna janë shumë të rëndësishme dhe …

Read More »

Mandarina rregullon qarkullimin e gjakut

Mandarina gjithashtu përmban magnez, kalcium dhe kalium. Mandarina është një frutë që bën pjesë te familja e agrumeve. Ajo është burim i mirë i vitaminave A dhe C, transmeton “Zeri.info”. Mandarina gjithashtu përmban magnez, kalcium dhe kalium. Nisur nga përmbajtja e saj shumë e ushqyeshme, mandarina është shumë e preferuar …

Read More »