Home / World / Zogu i rrallë afrikan, “Pupëza”, shihet në Kamenicë

Zogu i rrallë afrikan, “Pupëza”, shihet në Kamenicë

Ky lloj shpendi është parë edhe në Kosovë.

Një lexues i Telegrafit, i cili e ka xhiruar këtë lloj shpendi, ka dërguar videon për të cilën ka thënë se e ka xhiruar në një fshat të Kamenicës.

Ndërkaq, janë të njohura tri lloje të gjalla dhe një specie e zhdukur e tyre, megjithëse për shumë vite të gjitha llojet janë grumbulluar si një specie e vetme – Upupa epops e quajtur Pupëza.

About admin admin

Check Also

Gjurma digjitale që zbuluan shkencëtarët në hapësirë

Harta komplekse në tri dimensione që realizoi sateliti Gaia, i publikuar javën e kaluar pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *