Home / World / Po ushqeni me gji fëmijën tuaj? Ja çfarë duhet të hani me patjetër…..

Po ushqeni me gji fëmijën tuaj? Ja çfarë duhet të hani me patjetër…..

Periudha pas lindjes është kritike për shëndetin e gruas, ushqimi i mirë është i domosdoshëm. Edhe nëse jeni në nxitim e sipër për të ulur kilogramët e marrë gjatë shtatzënisë, të ngrënit rregullisht ushqime që ju japin energji do t’ju ofrojë mundësinë të jeni një mama e mirë dhe të përballoni denjësisht kërkesat e vështira të një foshnjeje të porsalindur.Ndiqni hapat, kkliikoni posht rekklamen dhe ju hapet video….

 

 

 

 

 

 

About admin admin

Check Also

Gjurma digjitale që zbuluan shkencëtarët në hapësirë

Harta komplekse në tri dimensione që realizoi sateliti Gaia, i publikuar javën e kaluar pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *