Recent Posts

Çaji i zi, lufton kancerin dhe ul tensionin e lartë të gjakut

Çaji është pija e dytë më e konsumuar në botë, pas ujit. I gjithë çaji vjen nga bima e Camellia sinensis, por mënyra të ndryshme të korrjes dhe përpunimit prodhojnë çarja të ndryshëm. Për të bërë çaj të zi, gjethet janë të zbehura, të plasaritua, të mbështjella, dhe të oksidohen …

Read More »